Unieke franchise formule


In onderdeel "Voordelen franchising" kunt u lezen wat de voordelen in het algemeen zijn om franchisenemer te worden en te participeren in een franchiseformule.

Essentieel is daarbij wel dat de franchiseformule die door de franchisegever toegepast wordt onderscheidend is van de overige franchiseformules.

De franchiseformule van Excellent is inderdaad een unieke formule ten opzichte van andere franchiseformules van de andere gastouderbureaus.

Hieronder geven wij aan op welke onderdelen onze formule uniek is / onderscheidend is ten opzichte van andere franchiseformules.

UNIEKE FRANCHISEFORMULE

 • Meeste uitgebreide dienstenpakket voor de gastouder
  De gastouder staat centraal omdat het doel is dat zij geheel zelfstandig opereert en de beste kwaliteit biedt aan de vraagouder. Daarom bieden wij samen met onze samenwerkende partners een allesomvattend dienstenpakket .
 • Hoogste kwaliteit van onze gastouder
  Excellent gastouders zijn geheel zelfstandig en professioneel. Door het aanbieden van een compleet dienstpakket is de kwaliteit van Excellent gastouders gewaarborgd. Tevens hebben zij de mogelijkheid om het Kwaliteitskeurmerk Gastouders te behalen.
 • De laagste bureaukosten van Nederland voor de vraagouder
  Indien gekozen wordt voor ons Gastouder-model dan betaalt de vraagouder bij ons slechts € 6,00 per maand. Dit Gastouder-model is gebaseerd op een intensieve samenwerking (op gelijkwaardige basis) met de gastouder.
 • Sterke sales & marketing formule
  Door de hoge kwaliteit en compleet dienstenpakket die we kunnen bieden aan Excellent gastouders is de vraagouder gewaarborgd van de beste opvang van haar kind(eren). Hiervoor betaalt zij de laagste bemiddelings- en bureaukosten van heel Nederland. Dus de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Dit is natuurlijk een uitstekende marktpositie voor de gastouder.